Catering-palvelut auttavat silloin, kun tarvitset laadukasta tarjottavaa suurelle joukolle ihmisiä. Tilaisuus voi olla iloinen tapahtuma, kuten häät tai valmistujaiset, tai sitten surullinen tilaisuus, kuten menehtyneen läheisen muistotilaisuus. Catering onkin mukana niin elämän iloissa kuin suruissakin ja sen avulla tarjoiltavat valmistuvat niin varmasti ja huomaamattomasti, että voit itse keskittyä joko iloitsemaan tai suremaan jonkun muun pitäessä huolta siitä, että vieraistasi pidetään huolta.

Catering asiakkaan toiveiden mukaan

Catering-palvelut järjestetään aina asiakkaan omien toiveiden mukaan. On tärkeää tietää, kuinka paljon vieraita tilaisuuteen tulee ja onko heillä erityisruokavalioita. Tämän lisäksi on tärkeää tietää, millaisesta tapahtumasta on kyse.

Catering-palvelusta on mahdollista saada jopa katuruokatyyppisiä tarjoiluja, jos se sopii tilaisuutesi luonteeseen. Usein erilaisia vaihtoehtoja pääsee myös maistelemaan etukäteen, mikä auttaa takaamaan, että valinnat osuisivat mahdollisimman hyvin nappiin, eikä vaikkapa täysin omien makumieltymysten vastainen ruoka pääsisi pilaamaan tärkeää päivää. Esimerkiksi hääkakusta kannattaa ehdottomasti pyytää koevedos ja maistiaisia ennen valinnan tekemistä, jotta se vastaa morsiusparin makua ja toiveita!

Catering vähentää stressiä

Kun catering-palvelut jättää suosiolla ammattilaisen käsiin, vähentää tämä huomattavasti illan emännän tai isännän stressiä. Tällöin illan emännän tai isännän ei tarvitse huolehtia ruuan riittävyydestä tai siitä, kuka huolehtii astioiden tiskaamisesta. Ilman cateringia esimerkiksi osa sukulaistytöistä saattaisi saada passituksen tapahtuman tiskausvuoroon, mikä olisi heidän kannaltaan ikävä tilanne, sillä samalla juhlat menisivät heiltä suurelta osin sivu suun. Tämän vuoksi catering on kaikkien kannalta oivallinen valinta.

Moni pelkää catering-palveluiden hintaa. Kuitenkin palveluita on mahdollista muokata asiakkaan budjetin mukaan. Yleensä alan ammattilaiset osaavat myös mitoittaa ruuan ja juomat paremmin kuin amatööri. Tällöin voidaan vähentää ruokahävikkiä ja niitä noloja tilanteita, joissa ruoka on loppunut kesken. Tällainenkin tilanne stressaa montaa emäntää tai isäntää ja ammattilainen voi vähentää stressiä.

Yleensä juhlat ja muut tapahtumat sujuvat paremmin, kun ylimääräinen stressi pyritään saamaan minimitasolle. Tämä onkin yksi tärkeä syy suosia ammattimaista ja laadukasta catering-palvelua, joka hoitaa hommat emännän tai isännän puolesta, stressittömästi ja huomaamattomasti. Tällaisesta mahdollisuudesta kannattaa jo hieman maksaakin!