Eräs mielenkiintoinen tuttavuus katuruuan ystäville on Helsingistä löytyvä Toqyo Food Street. Ellei ravintola ole sinulle ennestään tuttu, tutustu siihen tämän artikkelin kautta ennen kuin päätät, olisiko Toqyo Food Street sopiva katuruokabaari juuri sinulle. Löydät artikkelistamme myös ravintolan yhteystiedot, joiden avulla löydät helposti perille halutessasi tutustua japanilaiseen ruokaan ja ravintolan herkkuihin.

Toqyo Food Streetin yhteystiedot

Toqyo Food Street sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Aleksanterinkatu 52, Stockmannin tavaratalon tiloissa. Esplanadilta matkaa ravintolaan kertyy noin 0,1 kilometriä. Perille on siis helppo löytää!

Ravintolalla on myös omat verkkosivut, joiden kautta ravintolasta voi saada lisätietoja. Verkkosivut löytyvät osoitteesta toqyo.fi.

Toqyo Food Streetin arvostelut

TripAdvisorissa Toqyo Food Street on saanut vasta kuusi arvostelua. Tällä hetkellä sen yleisarvosana on 3,5 / 5. Suomenkielisistä arvosteluista kaksi on arvosanalla erinomainen, yksi arvosanalla erittäin hyvä ja yksi arvosanalla huono. Eräs arvostelun kirjoittanut asiakas pitää kuitenkin konseptia erinomaisena, joten Toqyo Food Streetillä on varaa parantaa ja nousta entistä suositummaksi! Katuruualle on selkeästi tilausta Suomessa, eikä japanilaista ruokaa saa ihan joka nurkalta.

Jos vierailet itse Toqyo Food Street -ravintolassa tai jossakin muussa mielenkiintoisessa ravintolassa, muistathan jättää käynnistäsi arvostelun TripAdvisor-palveluun. Palveluun liittyminen on helppoa ja arvostelut auttavat muita asiakkaita ja matkaajia tekemään hyviä valintoja.

Toqyo Food Streetin hintaluokka

Hintaluokaltaan Toqyo Food Street asettuu melko edulliseen kategoriaan. Hintaluokka on TripAdvisorin mukaan luokkaa 2 € – 22 €. Täällä voikin tutustua japanilaisen keittiön herkkuihin melko edullisesti ja kiireiselläkin aikataululla.

Toqyo Food Streetin ruokalista

Toqyo Food Street tarjoaa perinteisiä japanilaisia ruokia, kuten erilaisia nuudelipohjaisia ruokia. Täältä löydät myös Bento-lounasbokseja, jotka ovat näppärä vaihtoehto vaikkapa työpaikkalounaaksi. Ravintolan yksi vetonauloista on se, että ravintolassa toimii sushi-gurunakin tunnettu Jesper Björkell – mies Hanko Sushin takana! Jesper itse kertoo ruuan olevan tiiminsä intohimo. Lisäksi hän on kertonut nauttivansa ruuanlaitosta sekä siitä, että saa palvella muita. Tältä pohjalta on hyvä lähteä luomaan uusia ruokatrendejä!

Oletko sinä jo testannut Toqyo Food Street -ravintolan? Entä oletko tutustunut japanilaiseen ruokaan?