Pääkaupunkiseudulla ruokarekat tuovat herkullista katuruokaa rekoilla asiakkaiden luo. Löydät tästä artikkelista vinkkejä alueen parhaista ruokarekoista, joiden herkut nostavat veden kielelle ja pitävät nälän poissa. Oletko jo ehtinyt kokeilla ruokarekkojen antimia? Ellet ole, olisiko nyt hyvä aika? Kokeile ensimmäiseksi vaikkapa Cose Buone Finland Pizza & Tiramisu on Wheels -ruokarekan herkullisia italialaisia makupaloja tai Akropolis Greek Grill -auton kreikkalaista ruokaa.

Cose Buone Finland Pizza & Tiramisu on Wheels

Cose Buone Finland Pizza & Tiramisu on Wheels -nimisen ruokarekan majapaikka on Säästöpankinranta. Tästä rekasta löytyy italialaista artesaanipizzaa ja tiramisua. Myös vegaanit voivat herkutella Cose Buone Finland Pizza & Tiramisu on Wheels-rekan antimilla, sillä tarjolla on myös sellaista pizzaa, jossa on käytetty vegaanista juustoa.

The Alexanders Food Truck

The Alexanders Food Truck on toiminut jo 5 vuotta. Ruokarekan on perustanut 3 veljestä ja sen tyypillinen majapaikka on Ruoholahden Itämerentori. Rekka tarjoilee kreikkalaista gyrosta ja erilaisia burgereita.

Akropolis Greek Grill

Akropolis Greek Grill -auto tarjoilee kreikkalaista ruokaa. Se kulkee esimerkiksi Kampissa ja Rautatientorilla. Lisäksi auto on mukana monissa Etelä-Suomen tapahtumissa. Autosta tarjoillaan esimerkiksi gyrosta, falafelia, keftaa ja souvlakia.

Santa Maria tex mex

Santa Maria tex mex -ruokarekka päivystää Rautatientorilla. Tarjolla on yöruokaa tex mex -henkisesti nachoista tacoihin.

Quickies Food Truck

Valtava turkoosin värinen Quickies Food Truck tarjoilee jenkkityylistä bbq-ruokaa. Se kiertelee kesätapahtumissa tarjoillen esimerkiksi burgereita ja kanaa, joka on jerk-maustettua. Tarjolla on myös jakkihedelmätacoja, jotka sopivat vegaaneille.

Perhon ruokarekka

Perhon ruokarekka tarjoaa ravintola-alan opiskelijoiden tekemää katuruokaa. Menusta löytyy erikoistuutena täytettyjen rieskojen kokoelma. Rieskaan voi valita kasvis-, kala- tai lihatäytteen.

Soi Soi

Soi Soin ruokarekka lähtee liikkeelle kesäisin. Rekka liikkuu festareilla ja markkinoilla. Tarjolla on seitan-annoksia ja vegeburgereita. Soi Soi teki aikoinaan historiaa Suomen ruokarekkamarkkinoilla, sillä sen rekisteröimä ruokarekka oli lajissaan maamme ensimmäinen. Rekka otettiin käyttöön 2014.

Murtomaa Food Truck

Murtomaa Food Truck kiertää erilaisissa tapahtumissa. Menu on rakennettu näkkäreiden varaan ja niiden ympärille. Tarjolla on erilaisia dippinäkkäreitä. Lisäksi rekasta saa näkkäri-smörreä ja artesaaninäkkäripaketteja.